Marketing en onderzoek
SKF

Alles geregeld voor promotie op locatie

Met zo’n 48.000 werknemers in 140 fabrieken verspreid over 32 landen, is SKF de grootste producent van kogellagers ter wereld. De belangrijkste voertuigfabrikanten en vliegtuigmotorindustrie behoren tot hun klanten. Maar SKF levert ook kogellagers voor windturbines en aan het Ferrari Formule 1-team.

“Hebben jullie een voertuig waarmee we op locatie onze producten en onderhoudsdiensten kunnen laten zien?” Met die vraag kwam SKF naar Van Venrooy Utility Vehicles. Voor het antwoord onderzochten we de doelgroep, de producten en de locaties. En we concludeerden dat dit om een bredere aanpak vroeg: niet alleen een speciaal voertuig, maar complete dienstverlening.

Ontwikkelen voertuig, servicemodel en chauffeur
Met SKF stelden we een servicemodel op, een plan waarmee presentatie, onderhoud, verkoop en scholing werden geregeld. En we ontwierpen en bouwden een speciale vrachtwagen, met alle faciliteiten en gereedschappen. Die kan probleemloos op moeilijk bereikbare plekken zoals windmolenparken komen. En binnen kunnen technici de SKF-producten zelf ervaren, cursussen volgen en aan de slag met de lagers.

Van Venrooy Utility Vehicles nam SKF de hele organisatie uit handen: het ontwerp en de bouw van de vrachtwagen, maar ook de planning, het onderhoud – alle rompslomp. Bovendien leverden we de chauffeur, die ook de scholing verzorgt. 

Zo bleek achter een ogenschijnlijk eenvoudige vraag veel meer te liggen: een heel traject van diensten en producten. Dat Van Venrooy Utility Vehicles, met groot succes, helemaal voor SKF verzorgde.

  • Promotie op locatie
  • In een handomdraai operationeel
  • Flexibele inrichting
  • Volledig ontzorgd

Specificaties

Rijbewijs:
C
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Max. aantal personen:
2
Lengte voertuig:
10674 mm
Breedte voertuig:
2520 mm
Hoogte voertuig:
3690 mm
Max. toegestaan gewicht:
11990 kg
Luchtvering:
Voor- en achteras
Voorzien van:
Hydraulisch levelsysteem, WIFI

Meer informatie over onze maatwerk mobiliteitsoplossingen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Gewenst toepassingsgebied:

Bezoek adres:
Galliërsweg 39A
5349 AT Oss

+31(0)412-45 53 07
info@vanvenrooy.com