Aanvullende diensten

Van Venrooy Utility Vehicles biedt innovatieve mobiele oplossingen, van A tot Z. En dus zorgen we ook voor het onderhoud en schadeherstel van uw voertuig. We denken met u mee over accessoires en restyling, en verzorgen dat zoals u het wenst. En natuurlijk staan we u bij, mocht er onverhoopt iets mis gaan, met onze internationale 24-uurs hulpdienst. Zo helpen én houden we u op weg.

Onderhoud en schadeherstel

Wij kennen uw voertuig als geen ander, alle specificaties en ieder detail. We weten dan ook precies wat er nodig is om hem probleemloos op de weg te houden. En kunnen precies vaststellen hoe we hem het beste repareren bij schade, zodat u erna weer gegarandeerd veilig rijdt.

Voor al dat vakkundig onderhoud en schadeherstel hebben we een perfect toegeruste werkplaats in Oss, met de beste vakmensen en specialisten. Die ervoor zorgen dat u snel en vertrouwd weer op weg kunt.

Accessoires en restyling

Hoe duurzaam ook, zelfs onze voertuigen slijten in de jaren. Maar ook daarvoor bieden we u de beste oplossingen. Een professionele verjongingskuur van het interieur bijvoorbeeld. Reparaties van kleine beschadigingen. Of grotere aanpassingen. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u. Zodat u erna weer jaren onbezorgd en comfortabel kunt blijven rijden.

Hulpdienst 24/7 internationaal

Uw voertuigen maken veel kilometers, door heel Europa en misschien zelfs daarbuiten. Gelukkig meestal zonder enig probleem. Maar mocht het toch misgaan, dan staan we ook met raad en daad terzijde – 24 uur per dag, internationaal. Want waar en wanneer u ook met uw voertuig onderweg bent, u kunt altijd op onze servicediensten rekenen.

Meer weten?

Heeft u vragen over ons bedrijf of onze producten? Neem dan contact met ons op via 0412–455307, info@vanvenrooy.com of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik wil graag wat weten over (toepassingen voor): *

Toepassingsgebieden

Bezoek adres:
Galliërsweg 39A
5349 AT Oss

+31(0)412-45 53 07
info@vanvenrooy.com