Tandzorg en gezondheid
Centrumtandzorg ‘s‑Hertogenbosch

Mondzorg op locatie voor jong én oud

Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is als tandheelkundig specialist werkzaam bij scholen en zorginstellingen. Ze werkt daar vaak met kinderen die angstig zijn voor de tandarts of met hulpbehoevende cliënten die moeilijk ter been zijn of zelfs bedlegerig. Om deze cliënten goed te kunnen bedienen, volgens de strikte hygiënische codes die het hanteert, gebruikt CBT de Dental Car.

"Een licht interieur met een comfortabele stoel en een vriendelijk gezicht vanuit Centrumtandzorg. Dat maakt de schooltandarts een gezonde beleving voor elk kind. "

Centrum Tandzorg

De voertuigen zijn volledig autonoom. Het is dus niet nodig om extra kabels en slangen aan te sluiten. Alle voorraden (ten behoeve van gas, water en stroom) zijn in het voertuig geïntegreerd. Praktijk en apparatuur voldoet aan alle hygiëne richtlijnen (WIP richtlijnen en HKZ normen).

Door de extreem korte installatietijd op locatie bent u vrijwel direct operationeel. De toegankelijkheid van het voertuig is uitstekend. De mobiele praktijken zijn uitgevoerd met rolstoellift en elektrische deuren. Het interieur is ruim en ergonomisch ingericht.

Voorzieningen
De mobiele tandartspraktijk bevat alle basisvoorzieningen zoals electriciteit, koud en warm water, verwarming en airconditioning. Het voertuig is bovendien uitgerust met een systeem dat legionella besmettingen helpt te voorkomen. De medische apparatuur is state-of-the-art en kan concurreren met voorzieningen in de grotere instellingen. De praktijkplanning kan volledig vanuit het voertuig uitgevoerd worden. Er is een computer met tandartsprogrammatuur en uiteraard een draadloos netwerk.

 • Voorzien van lift voor rolstoel of ziekenhuisbed
 • Anti legionella besmettingssysteem
 • State-of-the-art apparatuur

  Specificaties

  Rijbewijs:
  C
  Brandstof:
  Diesel
  Transmissie:
  Automaat
  Max. aantal personen:
  3
  Lengte voertuig:
  9300 mm
  Breedte voertuig:
  2550 mm
  Hoogte voertuig:
  3650 mm
  Max. toegestaan gewicht:
  10500 kg
  Luchtvering:
  Achteras
  Voorzien van:
  Hydraulisch levelsysteem, Lift voor rolstoel of bed, Thermodesinfector, WIFI

  Gebruik:
  Dit voertuig is volledig autonoom inzetbaar.

  Meer informatie over onze maatwerk mobiliteitsoplossingen?

  Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Gewenst toepassingsgebied:

  Bezoek adres:
  Galliërsweg 39A
  5349 AT Oss

  +31(0)412-45 53 07
  info@vanvenrooy.com