Tandzorg en gezondheid
Centrumtandzorg ‘s‑Hertogenbosch

Deze schooltandarts is een gezonde beleving voor élk kind

Iedereen is welkom bij Centrumtandzorg. Voor algemene tandzorg kunnen cliënten terecht in de praktijk in ‘s-Hertogenbosch of in een van de Dental Cars op schoolpleinen in de regio. Maar ook biedt Centrumtandzorg tandzorg aan doelgroepen die net wat meer zorg nodig hebben en cliënten die in een zorginstelling wonen.

"Een licht interieur met een comfortabele stoel en een vriendelijk gezicht vanuit Centrumtandzorg. Dat maakt de schooltandarts een gezonde beleving voor elk kind. "

Centrum Tandzorg

De voertuigen zijn volledig autonoom. Het is dus niet nodig om extra kabels en slangen aan te sluiten. Alle voorraden (ten behoeve van gas, water en stroom) zijn in het voertuig geïntegreerd. Praktijk en apparatuur voldoet aan alle hygiëne richtlijnen (WIP richtlijnen en HKZ normen).

Door de extreem korte installatietijd op locatie bent u vrijwel direct operationeel. De toegankelijkheid van het voertuig is uitstekend. De mobiele praktijken zijn uitgevoerd met rolstoellift en elektrische deuren. Het interieur is ruim en ergonomisch ingericht.

Voorzieningen
De mobiele tandartspraktijk bevat alle basisvoorzieningen zoals electriciteit, koud en warm water, verwarming en airconditioning. Het voertuig is bovendien uitgerust met een systeem dat legionella besmettingen helpt te voorkomen. De medische apparatuur is state-of-the-art en kan concurreren met voorzieningen in de grotere instellingen. De praktijkplanning kan volledig vanuit het voertuig uitgevoerd worden. Er is een computer met tandartsprogrammatuur en uiteraard een draadloos netwerk.

 • Snel operationeel
 • State-of-the-art apparatuur
 • Met rijbewijs C te besturen

  Specificaties

  Rijbewijs:
  C
  Brandstof:
  Diesel
  Transmissie:
  Automaat
  Max. aantal personen:
  3
  Lengte voertuig:
  9300 mm
  Breedte voertuig:
  2550 mm
  Hoogte voertuig:
  3650 mm
  Max. toegestaan gewicht:
  10500 kg
  Luchtvering:
  Achteras
  Voorzien van:
  Hydraulisch levelsysteem, Thermodesinfector, WIFI

  Gebruik:
  Dit voertuig is volledig autonoom inzetbaar.

  Meer informatie over onze maatwerk mobiliteitsoplossingen?

  Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Gewenst toepassingsgebied:

  Bezoek adres:
  Galliërsweg 39A
  5349 AT Oss

  +31(0)412-45 53 07
  info@vanvenrooy.com