Gezondheidszorg

Centrum Bijzondere Tandheelkunde

Mondzorg specifiek bij ouderen

Centrumtandzorg is binnen verschillende zorginstellingen actief. We kunnen ook met de mobiele tandartspraktijk (de Dental Car) de zorginstelling bezoeken. Deze Dental Car is voorzien van een lift, waardoor bewoners met rolstoel, rollator of zelfs in het eigen bed toch geholpen kunnen worden.

"Een licht interieur met een comfortabele stoel en een vriendelijk gezicht vanuit Centrumtandzorg. Dat maakt de schooltandarts een gezonde beleving voor elk kind. "

Danique van den Heuvel

Kwaliteitsmanager

Bij de mondzorg voor ouderen zorgen we voor een zo gezond, functioneel, esthetisch en comfortabel mogelijke situatie. Een situatie die bijdraagt aan de best mogelijke kwaliteit van leven. Dat is waar het bij deze ouderen om draait. We zorgen ervoor dat de patiënt zonder ontstekingen en pijn de mond zo goed als mogelijk kan gebruiken. Dat betekent dat we individuele zorgplannen maken, in overleg met de oudere zelf en/of de vertegenwoordiger.

Het CBT centrumtandzorg heeft verschillende tandartsen die een speciale opleiding hebben gevolgd om deze groep patiënten op een individueel passende manier te kunnen behandelen. Mondzorg kan bij deze groep om extra aandacht vragen, om verschillende redenen. Angst, maar ook fysieke beperkingen kunnen reguliere mondzorg (tijdelijk) beperken. Wij dragen er zorg voor dat de gezondheid van het gebit de juiste aandacht gaat krijgen.

Ouderenzorg
We worden allemaal ouder (hopen we). Ouder worden kan echter betekenen dat er tandheelkundige en niet-tandheelkundige veranderingen kunnen ontstaan. Van de kaak die slinkt tot extreme slijtage, Parkinson, ALS en CVA. Er is nog veel meer te benoemen waar regulier tandartsbezoek niet (meer) kan volstaan. Onze specialisten staan klaar om de mondzorg voor deze groep over te nemen.

  Specificaties

  Rijbewijs:
  Transmissie:
  Brandstof:
  Lengte:
  Breedte:
  Hoogte:
  Gewicht:
  Minimale bezetting:

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Voorzien van:
  Oprijramp voor rolstoelen, Waterreservoir, Toilet, WIFI

  Gebruik:
  Dit voertuig is volledig autonoom inzetbaar.

  Meer informatie over onze maatwerk mobiliteitsoplossingen?

  Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Gewenst toepassingsgebied: